Всичко за мен

Моята снимка
Намирам себе си като доста спонтанен, интересен и забавен човек!Привличат ме големите скорости,големите скоци и адреналина!Занимавам се главно с Паркур и Tricking вече от 2 години!В този блог ще поствам предимно развитието ми в Паркур-а, лични наблюдения отностно тренировки упражнения и много други!

неделя, октомври 28, 2007

Седмичен Режим!

Здравейте приятели!


От дълго време се каня да започна режим, в който ще съм постоянен и сериозен!Надявам се този път да е така!

От началото на следващата седмица смятам да започна нов режим едва ли не на живот!Имам в предвид режим на хранене,спане,тренировки и тн...Нека ви обясня нагледно как ще изглежда програмата ми...

Сън:
Знаете, че не е полезно да се спи по много, затова смятам да не надвишавам повече от 8 часа на ден!

Храна и Напитки:
Ще вкарам по-здравословни храни, както и възможно най-много протеини, калции и различни витамини!Повече плодове и зеленчуци!Ще избягвам максимално бързите закуски като МсДоналдс и КФС както и други...Също така ще гледам да пия минимум по 1,5л вода, и да избягвам изобщо алкохолни напитки (бира не се брои :) ).

Тренировки:
Поради застудяването на времето и неблагоприятните атмосферни условия, мисля през зимата да се съсредоточа на силовите тренировки!И както следва поне по 3 силови в къщи през седмицата...Събота или Неделя, това са дните в които евентуално при финансово спонсориране и желание остава време за тренировки в Залата или ако позволи времето даже Паркур навън!


Всяка седмица ще пускам нова публикация, описваща предната седмица...До каква степен съм успявал да се впиша в режима които искам да си създам, колко компромиса съм допуснал...Да се надяваме, че няма да са много!



4 коментара:

shadowseeker каза...

Поел си по-правилния път.Успех!

Христо Христов каза...

Марто, дано успееш и си редовен. Аз от 2-3 седмици, вече уж спазвам някакъв, но съм много несериозен. Но наистина смятам да се заема сериозно, защото осъзнах колко нездравословни и ненужни неща ям/ядем от сорта, както ти каза на МакДонълдц, КФС и куп други като снаксове, чипсове и т.н. Също.. много добре, че си решил да пиеш само вода. Тя е най-доброто и полезно решение. Всичко друго, имам предвид газираните напитки, първо, че не те напиват изобщо и ти все още си жаден след като изпиеш една кола или не си жаден, а ти е тежко.. а и на всичкото отгоре те и дехредатират, което е кофти. Така че.. вода, и може да разнообразяваш със сокове, фрешове.. но фрешовете са по-добрия избор.. :)
Плодове и зеленчуци, месо и риба.. това трябва да ти е основното в менюто. Та.. :P Да видим, дано успееш наси наложиш даден режим, които да ти е полезен за тренировките и добър за теб и тялото ти :) Успех отново!

Mataza каза...

Относно спането http://www.puls.bg/news/news_774.html
http://www.puls.bg/news/news_646.html
Лекарите казват че е необходимо да се спи най-малко 7 часа на денонощие. 8 часа са достатъчни за да се избегнат вредите на организма. Вярно че не е полезно да се спи много, но не забравяй че ако тялото е уморено или има нужда от сън е по-добре да го послушаш.

Топблог каза...

Здравейте Мартин Антонов :)

Каним ви да регистрирате блога си в блог класацията на България категория"АДРЕНАЛИН"
http://topblog24.com.

Поздрави Екипът на Топ Блог 24